skip to Main Content

De la terra a la taula

Som productors i distribuidors. Aquesta és l’única manera que els tomàquets t’arribin a casa amb el 100% del seu sabor. Perquè els hem collits en el seu punt òptim de maduració, fa menys de 12 hores, i directament te’ls portem a casa teva. Tomàquets de proximitat sense cap intermediari entre tu i nosaltres.

Recuperació d'espècies

Només tomàquets d’espècies autòctones per recuperar tots els sabors d’abans. Prioritzem qualitat a productivitat, per això rebutgem híbrids insípids i tomaqueres de laboratori. Una de les nostres tomaqueres produeix uns 4 kg de tomàquets, davant dels 12 kg o més de les de cultius intensius. I en el gust es nota.

Sabor i Salut

100% autèntics tomàquets, conreats sense productes químics. Sense pesticides ni herbicides ni adobs químics… Plantats en una terra única, al·luvial molt rica en nutrients, i regades amb una aigua única en composició, amb un lleuger contingut en sals minerals. La suma d’aquests factors són part del secret del sabor dels nostres tomàquets.

Experiència

Al darrere dels nostres tomàquets únics hi ha joves emprenedors carregats d’il·lusió i passió per la feina ben feta, però també l’experiència d’una família de 4 generacions de productors. Cada cistellà de tomàquets conté moltes hores de treball i dècades d’experiència, directament al teu servei i sense intermediaris.

Back To Top
X